Valitse sivu

Polun Lumo 

Elämyksellisiä hetkiä luonnossa!

Polun Lumo on syntynyt rakkaudesta luontoon ja vaeltamiseen. Polun Lumon tarina sai alkusysäyksensä alkuvuodesta 2020, jolloin syntyi retkeily- ja vaellussisältöihin keskittyvä Polun Lumo -retkeilyblogi samanaikaisesti erä- ja luonto-opasopintojen aloittamisen kanssa. Keväällä 2021 Polun Lumo kasvoi yhden naisen yritykseksi, tarjoamaan ihmisille luontoelämyksiä ja inspiraatiota hektisen arjen keskelle. Polun Lumon yrittäjänä toimii erä- ja luonto-opas (AT) ja luontokartoittaja (EAT) Kati Granroth

Polun Lumon palveluihin kuuluvat erilaiset opastetut vaellukset niin poluilla kuin erämaissa, luonto-opastukset, retkeilykurssit, lumikenkäretket, erähenkiset virkistyspäivät nuotioruokailuineen, luontosynttärit, Metsämieli-hyvinvointiretket sekä retkeilyvarusteiden ja talven luontoliikuntavälineiden vuokraus. Lisäksi yritys tarjoaa luontokartoitusalan konsultointipalveluita sekä sisällöntuotantoa.

Yrityksen kotipaikka on luonnonkauniissa Ähtärissä, Etelä-Pohjanmaan kaakkoiskulmassa ja se toimii Ähtärin seudun lisäksi laajasti erityisesti Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan kansallispuistoissa sekä muissa luontokohteissa. Polun Lumo vie ryhmät vaelluksillaan mm. Pyhä-Häkin, Salamajärven, Lauhanvuoren ja Etelä-Konneveden kansallispuistojen kauneimpiin maisemiin. Polun Lumo tarjoaa myös toiveidesi mukaisia opastettuja vaelluksia ja elämyksiä pienissä yksityisryhmissä. 

Polun Lumo kunnioittaa luontoa ja noudattaa toiminnassaan kestävän luontomatkailun periaatteita – tämä näkyy toiminnassamme ja valinnoissamme. Luethan lisää arvoistamme TÄÄLTÄ.