Valitse sivu

Polun Lumon lahjakortti luontoon

Anna ystävälle tai läheiselle lahjakortti luontoelämykseen!

Polun Lumon lahjakortilla ilahdutat luonnon ja retkeilyn ystävää. Polun Lumon lahjakortti käy maksuvälineenä Polun Lumon järjestämillä retkeilykursseilla, opastetuilla retkillä ja vaelluksilla kaikkina vuodenaikoina sekä laadukkaiden retkeilyvarusteiden, lumikenkien ja liukulumikenkien vuokraamisessa. Lahjakortin saaja voi itse päättää, milloin ja mihin luontoon liittyvään elämykseen hän sen käyttää. Haluaisiko ystäväsi lähteä esimerkiksi opastetulle viikonloppuvaellukselle, retkeilykurssille, Metsämieli-hyvinvointiretkelle vai haluaisiko hän vuokrata teltan, rinkan tai liukulumikengät omaa retkeä varten?

 

LAHJAKORTTIVAIHTOEHDOT, HINNAT JA VOIMASSAOLOAIKA

Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle alkaen 20 €.

  • Elämyslahjakortilla voi ostaa Polun Lumon retkeilykurssin, opastetun retken tai vaelluksen tai varustevuokrauksen. Kaikki Polun Lumon järjestämät luontoelämykset sekä vuokravälineet hintoineen löytyvät tältä sivustolta ylävalikoiden kautta. 

     

  • Lumikenkäilylahjakortilla voi ostaa Polun Lumon järjestämän opastetun lumikenkäretken (sis. lumikenkien ja sauvojen vuokran sekä retkieväät). Lumikenkäretkiä järjestetään Ähtärissä ja lähialueiden luontokohteissa. Polun Lumon järjestämät lumikenkäretket (hinnat retken keston ja sisällön mukaan 25-40 € / hlö) talvella 2023 löydät TÄÄLTÄ.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortti on mahdollista käyttää myös osissa, jos haluaa esimerkiksi vuokrata välineitä kahdella eri kertaa.

Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

LAHJAKORTTIEN TILAUKSET, TOIMITUKSET JA MAKSAMINEN

Ota yhteyttä ja tilaa lahjakortti seuraavasti:

Lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona laskun kera tilaajan sähköpostiin 2 vrk sisällä tilauksesta. Voit tulostaa kortin lahjaksi tai lähettää tiedoston lahjan saajalle sähköisesti. Lahjakortti ja lasku on mahdollista toimittaa tilaajalle myös postitse (postituslisä 3 €) tai noutaa Ähtäristä Polun Lumon toimitiloista.

Lahjakortti on mahdollista maksaa lahjakortin noudon yhteydessä Ähtärissä Polun Lumon toimitiloissa maksupäätteellä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä käteisellä (tasaraha).

Luontoa, liikuntaa ja retkeilyn iloa – elämys on aina hyvä lahja!