Polun Lumon retkeilykurssit

Polun Lumo järjestää vuonna 2022 erilaisia retkeilykursseja keskisen Suomen kansallispuistoissa ja muissa luontokohteissa. Valittavana on viikonlopun kestäviä Naisten retkeilystartti -kursseja Pyhä-Häkin ja Salamajärven kansallispuistoissa, Retkeily- ja vaellusvarusteet tutuiksi! -päiväkurssi Salamajärven kansallispuistossa ja Retkikokkailukurssi Seitsemisen kansallispuistossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan – paikkoja on rajoitetusti!

 

Palautteita Naisten retkeilystartista 5/2021

Kesäkuussa 2021 Sysilammella, Salamajärven kansallispuistossa Polun Lumon järjestämä Naisten retkeilystartti sai kurssiosallistujilta arvosanan 5/5 eli erinomainen. Kurssiosallistujien palautteita:

”Todella kattava paketti retken/vaelluksen suunnittelusta tarvikkeiden lopputuuletukseen. Siihen väliin sopi kaikki selkeästi ja kannustavasti esitettynä.”
”Kaikki sujui hyvin ja opin paljon. Selkeä ohjeistus. Näit paljon vaivaa ja olit suunnitellut kurssin sopivaksi juuri meidänlaisillemme aloittelijoille.”
”Sai käytännössä kokeilla esim. trangiaa ja teltan pystyttämistä sekä vertaistuki muiden kurssilaisten taholta. Kurssin ohjelma oli monipuolinen ja toimivasti suunniteltu ja ohjattu. Kiva fiilis.”