Valitse sivu

 Polun Lumo vuokraa laadukkaita retkeilyvarusteita ja talven luontoliikuntavälineitä
omatoimisia retkiäsi ja vaelluksiasi varten Ähtärissä, Etelä-Pohjanmaalla.

Vuokraamalla pääset kokeilemaan laatuvarusteita ennen omien varusteiden ostoa ja säästät rahaa. Vuokraus on kustannustehokas tapa erityisesti, jos tarvitset varusteita vain yhtä retkeä tai vaellusta varten. Vuokraaminen on myös kestävän kehityksen mukaista toimintaa – kaikkea ei tarvitse omistaa itse! Vuokraamme vain itse hyväksi toteamiamme varusteita ja autamme varusteiden valinnassa.

Vuokrattavien varusteiden hinnat määräytyvät käyttöajan mukaan.
Hinnat sisältävät alv. 24 %. Vuokrahintaan sisältyy opastus varusteiden käyttöön.

VUOKRAUSEHDOT

VUOKRAUSINFON JA YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN VARUSTEIDEN
VUOKRAUKSEEN LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

VUOKRAUSINFO

NOUTO JA PALAUTUS

Voit noutaa ja palauttaa varusteet Ähtäristä. Noutopiste sijaitsee Suojankujalla, n. 2 kilometrin päässä Ähtärin keskustasta. Tarkemmat ohjeet noutopisteestä saat varausvahvistuksessa.

TOIMITUS

Toimitamme varusteet tarvittaessa kotiovelle (max. 10 km etäisyydellä Ähtärin keskustasta). Noudamme lisäksi vuokrauksen jälkeen varusteet pois. Toimitus Ähtärissä 6 € sis. alv 24 % (sis. toimituksen ja noudon 10 km etäisyydellä keskustasta).

MAKSAMINEN

Varusteet maksetaan paikan päällä noudon tai toimituksen yhteydessä. Maksuvälineenä käyvät käteinen (tasaraha) sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

HUOMIOITAVAA

Varusteita on rajallinen määrä. Varusteet ovat vuokrattavissa, mikäli ne eivät ole haluttuna ajankohtana käytössä Polun Lumon järjestämillä vaelluksilla, retkeilykursseilla tai muissa tapahtumissa. Tiedustelethan varusteiden saatavuuden hyvissä ajoin etukäteen.

Varusteet luovutetaan aina ehjinä ja käyttövalmiina. Vuokraaja on vastuussa vuokravälineiden rikkoutumisesta. Vuokrauksen aikana rikkoutuneen (huolimaton käyttö) varusteen omavastuu on 50 % tuotteen suositushinnasta.

Varusteet voi palauttaa suoraan käytöstä ja normaalit käytön jäljet sekä kuluminen kuuluvat vuokraan. Vuokran hintaan sisältyy varusteiden huoltaminen, joten vuokraajan ei tarvitse pestä, kuivata yms. varusteita ennen palautusta.

Huomioithan, että varmistamme henkilöllisyytesi jokaisen vuokrauksen yhteydessä (ajokortti/henkilökortti/passi). Säilytämme tietojasi koko vuokrauksen ajan, jonka jälkeen tiedot tuhotaan.

VUOKRAUSEHDOT

Tutustuthan vuokrausehtoihimme TÄÄLLÄ.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

Huom! Varusteita on rajallinen määrä. Varusteet ovat vuokrattavissa, mikäli ne eivät ole haluttuna ajankohtana käytössä Polun Lumon järjestämillä vaelluksilla, retkeilykursseilla tai muissa tapahtumissa. Tiedustelethan varusteiden saatavuuden hyvissä ajoin etukäteen.

Tiedustelut ja varaukset:

  • puhelimitse 050 521 1704 / Kati
  • sähköpostitse [email protected]
  • alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta

Vahvistamme varauksen mahdollisimman pian varauksen saapumisen jälkeen sähköpostitse.
Varaus on sitova, kun varaus on vahvistettu. Varauksen voi peruuttaa sähköpostilla [email protected] tai soittamalla p. 050 521 1704.

YHTEYDENOTTOLOMAKE / VARUSTEIDEN VUOKRAUS

5 + 7 =