Valitse sivu

Referenssit

 

”Aarreranta Oy:n kahden lastensuojeluyksikön henkilökunta vietti pientä irtiottoa arjesta helmikuussa 2022 Ähtärinsalmen maisemissa. Lumikenkäilimme ja kilpailimme erähenkisissä olympialaisissa unohtamatta kahvitteluhetkeä herkkujen parissa laavulla. Polun Lumon Kati loi meille mukavan ja voimaannuttavan tyhy-hetken ja lihakset vahvistuivat ainakin nauramisesta. ? Kyllä taas jaksaa!”

”Lönnströmin taidemuseon kesäkuussa 2021 järjestämällä päiväleirillä erä- ja luonto-opas Kati Granroth järjesti raumalaisille nuorille metsäretkipäivän, jonka aikana opeteltiin erilaisia luonnossa selviytymisen taitoja. Eurajoen Pinkjärvellä järjestetty selviytymistyöpaja oli huolellisesti valmisteltu kokonaisuus. Granroth otti hyvin huomioon osallistujien ikäryhmän ja metsässä vietetty päivä oli osallistujille opettavainen, hauska ja turvallinen.”

Leiri oli osa Lönnströmin taidemuseon sekä taiteilija Nastja Säde Rönkön yhteistä nykytaiteen Lönnström-projektia, Selviytymisopas maailmanlopun lapselle. Lisätietoja toteutuneesta päiväleiristä: https://www.lonnstrominmuseot.fi/paivaleiri

”Kuudestaan ry:n Kylille -hankkeen järjestämä Naisten retkeilystartti -webinaari huhtikuussa 2021 oli onnistunut. Tilaisuuden asiantuntija erä- ja luonto-opas Kati Granroth oli saatujen palautteidenkin mukaan innostava ja asiantunteva. Osallistujat saivat tärkeitä ja hyödyllisiä vinkkejä retkeilyyn ja patikointiin liittyen.”