Valitse sivu

Referenssit

 

Kuudestaan ry:n Kylille -hankkeen järjestämä Naisten retkeilystartti -webinaari huhtikuussa 2021 oli onnistunut. Tilaisuuden asiantuntija erä- ja luonto-opas Kati Granroth oli saatujen palautteidenkin mukaan innostava ja asiantunteva. Osallistujat saivat tärkeitä ja hyödyllisiä vinkkejä retkeilyyn ja patikointiin liittyen. 

Lönnströmin taidemuseon kesäkuussa 2021 järjestämällä päiväleirillä erä- ja luonto-opas Kati Granroth järjesti raumalaisille nuorille metsäretkipäivän, jonka aikana opeteltiin erilaisia luonnossa selviytymisen taitoja. Eurajoen Pinkjärvellä järjestetty selviytymistyöpaja oli huolellisesti valmisteltu kokonaisuus. Granroth otti hyvin huomioon osallistujien ikäryhmän ja metsässä vietetty päivä oli osallistujille opettavainen, hauska ja turvallinen.

Leiri oli osa Lönnströmin taidemuseon sekä taiteilija Nastja Säde Rönkön yhteistä nykytaiteen Lönnström-projektia, Selviytymisopas maailmanlopun lapselle. Lisätietoja toteutuneesta päiväleiristä: https://www.lonnstrominmuseot.fi/paivaleiri