Valitse sivu

Polun Lumo

Elämyksellisiä hetkiä luonnossa!

Polun Lumo on syntynyt rakkaudesta luontoon ja vaeltamiseen. Polun Lumon tarina sai alkusysäyksensä alkuvuodesta 2020, jolloin syntyi retkeily- ja vaellussisältöihin keskittyvä Polun Lumo -retkeilyblogi samanaikaisesti erä- ja luonto-opasopintojen aloittamisen kanssa. Keväällä 2021 Polun Lumo kasvoi yhden naisen yritykseksi, tarjoamaan ihmisille luontoelämyksiä ja inspiraatiota hektisen arjen keskelle.

Polun Lumon palveluihin kuuluvat erilaiset opastetut vaellukset niin poluilla kuin erämaissa, luonto-opastukset, retkeilykurssit, lumikenkäretket, erähenkiset virkistyspäivät nuotioruokailuineen, luontosynttärit sekä retkeily- ja luontoliikuntavälineiden vuokraus. Lisäksi yritys tarjoaa luontokartoitusalan konsultointipalveluita sekä sisällöntuotantoa.

Yrityksen kotipaikka on luonnonkauniissa Ähtärissä, Etelä-Pohjanmaan kaakkoiskulmassa ja se toimii Ähtärin seudun lisäksi laajasti erityisesti Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan kansallispuistoissa sekä muissa luontokohteissa. Polun Lumo vie ryhmät vaelluksillaan mm. Pyhä-Häkin, Salamajärven, Lauhanvuoren ja Etelä-Konneveden kansallispuistojen kauneimpiin maisemiin. Polun Lumo tarjoaa myös toiveidesi mukaisia opastettuja vaelluksia ja elämyksiä pienissä yksityisryhmissä. 

Polun Lumolla on yhteistyösopimus Metsähallituksen Luontopalveluiden kanssa ja se noudattaa toiminnassaan kestävän luontomatkailun ja roskattoman retkeilyn periaatteita – tämä näkyy toiminnassamme ja valinnoissamme. Luethan lisää arvoistamme TÄÄLTÄ.