Valitse sivu

Erilaisia sisältöjä – kirjoituksia ja kuvia

Polun Lumo -retkeilyblogi on perustettu alkuvuodesta 2020 ja blogiin kirjoittamani retkeily- ja vaelluskertomukset sekä muut alaan liittyvät kirjoitukseni ovat saaneet runsaasti lukijoita retkeilyinnostuksen puraisemista ulkoilmaihmisistä. Polun Lumo -retkeilyblogia lukee kuukausittain n. 3 000 lukijaa. Blogin rinnalla Polun Lumo -kanavina toimivat yli 2 000 seuraajaa kasvavalla tahdilla tavoittava Instagram (@polunlumo) sekä Facebook-sivut (@polunlumo), joilla on yli 1 600 seuraajaa.

Seuraajani ovat intohimoisia retkeilyä ja vaeltamista harrastavia ihmisiä sekä tulevia luontopolkujen tallaajia, jotka haluavat tietää lisää retkeilyn maailmasta, vaellusvarusteista sekä retkeilykohteista ja -reiteistä.

Hyvin kirjoitetut ja kauniisti kuvitetut blogitekstit ovat Polun Lumo -retkeilyblogin tunnusmerkkejä. Haluan tuoda esiin Suomen luonnon kauneutta ja vaeltamisen vapautta sekä auttaa uusia harrastajia tämän hienon lajin pariin.

Kiinnostaako sisältöyhteistyö blogikirjoituksen muodossa tai sosiaalisen median kampanja? Tai ehkäpä retkeilyaiheinen lehtijuttu julkaisuusi?

Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]  tai yhteydenottolomakkeen kautta ja keskustellaan lisää!