Valitse sivu

Polun Lumon opastetut lumikenkäretket Ähtärissä ja
lähialueiden luontokohteissa talvikaudella 2023

Tule ja näe upeat maisemat, kuule talvisen luonnon hiljaisuus, hengitä puhdasta ja raikasta ilmaa ja tunne, kuinka lumikengät narskuvat pakkaslumessa jalkojesi alla. Ota siis ilo irti talvisesta ulkoilusta!
Tule retkelle yksin tai ota mukaan ystäväsi tai perheesi ja ilmoittaudu lumikenkäretkelle.

Lumikenkäretkillä nautimme talvisesta luonnosta polkujen ulkopuolella, mutta uppoamatta lumeen! Lumikengillä kävely talvisessa metsässä on helppoa, hauskaa ja mukavaa, ovatpa hanget kuinka korkeat hyvänsä. Lumikenkäretkillä opit lumikenkäilyn perusteet, nautit mukavasta yhdessä liikkumisesta ja samalla pääset ihastelemaan talvisen metsän kauneutta ja hiljaisuutta. 

 Retkille mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa ja ne toteutetaan minimissään neljälle osallistujalle. Lumikenkäretket soveltuvat hyvin ensikertalaisille, normaali peruskunto riittää. Retkille voivat osallistua myös lapset, suositusikä yli 12 vuotta.
Polun Lumon lumikenkäretkien oppaana toimii Erä- ja luonto-opas (AT) ja Lumikenkäilyohjaaja (Suomen Latu) Kati Granroth.

Tervetuloa mukaan talvisille retkille – ulkoilmassa retket on mahdollista toteuttaa koronaturvallisesti turvavälejä pitäen!

 

Polun Lumon talvikauden 2023 lumikenkäretket 

Kiitos kaikille lumikenkäretkille osallistuneille!

Polun Lumon järjestämät yleisölumikenkäretket ovat päättyneet talvikauden 2022 osalta – kiitos retkille osallistuneille! 

Opastetut lumikenkäretket jatkuvat jälleen talvikaudella 2023 Ähtärin ja lähialueiden luontokohteissa. Lumikenkäretket alkavat tammikuun alussa lumitilanteen niin salliessa. Lumikenkäretket julkaistaan näillä sivuilla. Tervetuloa mukaan!

Polun Lumo järjestää lumikenkäretkiä tilauksesta ryhmille myös talvikaudelle 2023. Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.