Valitse sivu

Lasten luontosynttärit

Polun Lumo järjestää ikimuistoiset ja hauskat toiminnalliset luontosynttärit Ähtärin seudulla!
Synttärit ovat ”parhaat ikinä”, kun sankari saa parhaiden kavereidensa kanssa
viettää juhlapäivänsä luonnon äärellä seikkaillen. 

Luontosynttäreitä vietetään paikasti riippuen tunnelmallisella laavulla tai kodalla sekä sitä ympäröivässä luonnossa. Luontosynttäreiden kesto on 2 tuntia ja niiden aikana synttärisankari ystävineen pääsee seikkailemaan, pelaamaan ja leikkimään luonnossa sekä tietysti herkuttelemaan. Polun Lumon luontosynttäripakettiin sisältyy myös pieni synttärilahja päivänsankarille.

Polun Lumon luontosynttärit helpottavat vanhempien kiirettä: saatte valmiiksi suunnitellut ja toteutetut juhlat, tarjoilut, kutsukortit ja loppusiivouksen. Unohda siis kauppareissut, siivoaminen, leipominen ja syntymäpäiväohjelmien järjestäminen – kaikki tämä hoituu järjestäjän toimesta! Luontosynttärit ohjaa erä- ja luonto-opas Kati Granroth.

Luontosynttäreitä järjestetään vuoden ympäri Ähtärissä ja sen lähialueilla ja ne voidaan räätälöidä toiveidenne mukaisesti. Synttäriohjelma suunnitellaan lasten ikätason ja vuodenajan mukaan. Luontosynttärit voivat sisältää mm. aarteenetsintää, erilaisia luontopelejä ja -leikkejä, taiteilua ja askartelua luonnonmateriaaleista sekä luonnon tutkimista. Luontosynttärit soveltuvat parhaiten eskarilaisille ja alakouluikäisille.

Synttäripakettiin 220 € (sis. alv 24 %) sisältyy valitsemasi synttäriohjelma ja tarjoilut 10 lapselle + yhdelle-kahdelle aikuiselle. Lisälapset 8 €/ hlö. Ryhmäkoko max 15 lasta. Mukana synttäreillä tulisi olla ohjaajan lisäksi yksi valvova / avustava aikuinen turvallisuussyistä.

Luontosynttäreiden ohjelma – toimintaa, pelejä ja seikkailuja

Synttäreitä juhlitaan luonnossa seikkaillen, leikkien ja tutkiskellen. Luontosynttäreille voit valita vaikkapa jonkin seuraavista ohjatuista ohjelmista tai räätälöidä omanlaisen kokonaisuuden:

Aarteenetsijät
Metsä on täynnä aarteita, jotka luonnossa seikkailija huomaa, kunhan vain on tarkkana. Pakataan selkään aarteenetsijän reppu ja lähdetään matkaan kartan avulla. Karttaa tutkimalla koitetaan yhdessä pähkäillä missä seuraava tehtävä on. Jokaisella rastilla on tehtävä, joka tulee suorittaa yhdessä ennen seuraavalle rastille menoa. Viimeisellä rastilla odottaa palkinto!

Luontoseikkailijat
Lähistöllä on tapahtunut erikoinen mysteeri, jota ei ole osattu ratkaista. Tuoreiden vihjeiden avulla lähdetään seikkailulle metsään ja yhteisvoimin etsitään vastauksia kysymyksiin ja ratkaistaan erilaisia tehtäviä, joiden avulla metsämysteeri lopulta ratkeaa.

Metsäolympialaiset
Liikutaan ulkona luonnossa leikkimielisten ja hauskojen kisailujen merkeissä. Erilaisilla rasteilla päästään kokeilemaan erilaisia taitoja, luovuutta, tasapainoa ja aisteja. Tärkeintä on liikkumisen ilo! Jokainen olympialaisiin osallistuja saa toki hienoista suorituksista itselleen pienen palkinnon.

Askartelupaja metsän antimista
Askarrellaan ja tehdään taidetta pääasiassa luonnonmateriaaleja käyttäen. Askartelupajan teemat valitaan vuodenajan ja lapsiryhmän mukaan. Pajoissa voi syntyä vaikkapa kaarnalaivoja, eläinhahmoja, peikkoja tai erilaisia koristeita.

Kaikkien yllä mainittujen ohjelmien lisäksi kuuluu synttäriherkuttelut ja luontoleikkejä.

Synttäritarjoilut herkuttelijoille

Ei ole synttärijuhlia ilman pientä herkuttelua. Polun Lumon synttäripakettiin kuuluu herkuttelupaketti, joka sisältää muffinsseja, rocky road -suklaata, vaahtokarkkeja, keksejä, popcornia, kuumaa kaakaota, raikasta mehua ja vettä. Tarjoilut on paikasta riippuen mahdollista myös osittain toteuttaa nuotiotulilla. Nuotiolla synttärivieraat pääsevät paistamaan oman tikkupullan ja paahtamaan vaahtokarkkeja tai ohjaaja voi valmistaa juhlavieraille nuotiolla vaikkapa omena-banaanipaistosta, joka tarjoillaan jäätelön kera. Tarjoilutoiveita otetaan vastaan vanhemmilta ja herkkumenu sovitaan aina synttärikohtaisesti.

Kaikki tarjoilumme ovat laktoosittomia. Ilmoitattehan meille mahdollisista erityisruokavalioista tai ruoka-aineallergioista viimeistään seitsemän päivää ennen juhlia. Halutessanne voitte tuoda lisäksi omia tarjottavianne.

Kutsukortit

Polun Lumo tarjoaa kutsukortit synttärisankarin juhlapäivään. Kutsukortissa on kaikki tärkeät tiedot saapumisohjeineen ja varustesuosituksineen. Myös synttärisankarin valokuva voidaan lisätä kutsuun. Lähetämme PDF- ja PNG-muotoisen kutsun teille sähköpostilla ja te voitte joko tulostaa kutsut tai lähettää ne vieraille sähköpostilla.

 

Hinta

Perussynttäripaketin hinta on 220 € (sis. alv. 24 %). Hinta pitää sisällään lasten luontosynttäreiden ohjelman, ohjauksen ja herkuttelupaketin 10 lapselle, laavun/kodan vuokran, kaikki tarvittavat välineet ja rekvisiitat, kutsukortit, pieni synttärilahja päivänsankarille, järjestäjän vastuuvakuutuksen ja arvonlisäveron. Lisälaskutus yli 10 lapsen synttäreistä on 8 € / lapsi. Ryhmän maksimikoko on 15 lasta.

Luontosynttäreiden lasku lähetetään sähköpostitse tai postitse ja lasku tulee maksaa ennen juhlia.

Muut huomiot

  • Osallistujien tulee huolehtia vakuuttamisesta itse. Ohjelmiin sisältyy järjestäjän vastuuvakuutus, mutta ei osallistujien tapaturmavakuutusta.
  • Kaikki luontosynttärit toteutetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Käytämme luonnonmateriaaleja sekä uudelleenkäytettäviä materiaaleja, koristeluita ja astioita. Meiltä ei löydy kertakäyttöastioita.
  • Peruutukset, henkilömäärän vahvistus ja erikoisruokavaliot ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen synttäreitä. 

Luontosynttärit pähkinänkuoressa

Kesto: 2 tuntia
Saatavuus: Ympäri vuoden
Paikka: Luontoympäristössä Ähtärissä ja lähiseudulla
Maksimiryhmäkoko: 15 (synttärisankari ja 14 ystävää) + 1–2 valvovaa aikuista
Suositusvarustus: Luontosynttäreitä juhlitaan säällä kuin säällä, joten on tärkeää, että lapset ovat varustautuneet säänmukaisin (ja vedenpitävin) ulkoiluvaattein. Mikäli sääksi luvataan synttäripäivälle erityisen haastavaa, voidaan päivää muuttaa toiseen ajankohtaan.

Tutustu palveluihin, ota yhteyttä ja suunnitellaan lapsellenne ikimuistoinen juhlapäivä!

Varaus- ja peruutusehdot

Täytä yhteydenottolomake tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostitse [email protected].

YHTEYDENOTTOLOMAKE

OHJEITA LUONTOSYNTTÄREIDEN TILAAJILLE

1. Aloita suunnittelu ajoissa
Mitä isompi juhlijoiden joukko tai jos haluttu ajankohta on tarkka, sitä aikaisemmin kannattaa ottaa yhteyttä. Näin mieleisesi tapahtumapaikka ja ohjelma saadaan varmemmin toteutettua.

2. Kerro ryhmästä
Ohjelman tilaajana olet asiantuntija lapsiryhmää koskevissa asioissa. Kannattaa pohtia millainen ryhmä on luonteeltaan – rohkea vai maltillinen, liikunnallinen vai rauhallinen? Onko ryhmässä liikuntarajoitteisia lapsia? Mitä enemmän tiedämme juhlijoista, sitä paremmin osaamme auttaa ohjelman suunnittelussa.

3. Informoi synttärivieraita juhlista ja kerää osallistujalista
Kun synttäripäivä on suunniteltu ja varattu, informoi synttärivieraita päivän kulusta, vaatetuksesta ja varusteista (kutsun saat järjestäjältä). Ilmoitathan osallistujien määrän viimeistään 7 åpäivää ennen tapahtumaa, jolloin tarvitsemme myös listan osallistujien erityisruokavalioista ja allergioista.

4. Miten onnistuimme?
Kehitämme toimintaamme ja pyrimme uudistumaan jatkuvasti, joten autathan meitä siinä kertomalla päivänne onnistumisista palautelomakkeella synttäripäivän jälkeen.